DEN LILLE TEGNEBUTIK

Om os

Jeg hedder Kristina, og det er mig der ejer Den lille Tegnebutik. Butikken findes både her på nettet, samt i fysisk form på Østergade 27 i Rødby. 

Det hele begyndte med min tegnede blog, livefralolland.dk og postkort og plakater jeg lavede med min lille lyserøde dame der går så frygteligt meget igennem. Så lavede jeg nogle dyreplakater, nogle pindsvine-tegninger og en masse andre prints, og da jeg så åbnede min fysiske butik blev jeg enig med mig selv om, at det hele skulle hænge sammen. Derfor kan du købe præcis de samme ting her på nettet, som i min fysiske butik, både mine egne ting, samt de ting jeg forhandler fra andre folk, som f.eks. er mega seje mennesker som Mette Glyholt, Rikke Mangelse og Sidsel fra Henkogt Hverdag. 

Jeg er 37 år  og bor med Hr. Mand og vores 5 hunde på en stor gård lidt udenfor Rødby på 5. år.. Jeg lever af at tegne, og udover min blog har jeg lavet bøger selv, illustreret en hulens masse for andre forfattere og forlag, jeg har en ugentlig stribe i Hendes Verden, og så har jeg blandt andet også lige lavet en kampagne for Region Sjælland for at få flere kvinder til at tage mod tilbuddet om at blive screenet for livmoderhalskræft. 

Indtil for 4 år siden havde jeg aldrig tegnet noget som helst, men pludselig tog det hele en drejning da jeg flyttede hernede fra København (selvfølgelig fordi jeg var blevet forelsket! - i Hr. Mand, altså) og så var der pludselig langt til jobbet i København. Så tog det ene det andet, det startede med lidt skriveri på min blog, hvor jeg en dag lavede en enkelt tegning på, pludselig havde bloggen virkelig mange besøgende og det var begyndelsen på hele mit tegneeventyr. Nu kunne jeg ikke forestille mig at lave andet. 
Så TAK fordi du handler hos mig, og på den måde er med til at gøre at jeg fortsat kan leve af at tegne!

Du kan besøge mig og min lille butik på Østergade 27 i Rødby (fra den 14/6-2017):

*butikken er ferielukket mellem den 6-27 august hvor der kun lejlighedsvis er åben*

Mandag: 12 - 15
Tirsdag: 12 - 15
Onsdag: Lukket
Torsdag: 12 - 15
Fredag: 15 - 18
Lørdag: 10 - 12

KONTAKT:

Butik@livefralolland.dk